Probeer nu 2 GRATIS proeflessen voor beginners

Probeer nu 2 weken GRATIS calisthenics proeflessen

Wat is calisthenics?

Bij calisthenics train je met je eigen lichaamsgewicht en dat ondersteun je soms met gewichten. Je verbetert hiermee je kracht, spiermassa en volledige lichaamsbeheersing.

Wij zijn van mening dat je met calisthenics je lichaam beter kunt trainen dan in een normale gym. Met een calisthenics oefening train je namelijk meerdere spieren tegelijk. Als gevolg hiervan, ontwikkelen je spieren zich naar verhouding en ontwikkel je een sterk en atletisch lichaam.

Met de leuke bonus dat de oefeningen uitdagend en variërend zijn en dus niet snel gaan vervelen. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt kweken of je gewoon lekker gezond wilt voelen, met calisthenics kan het allemaal!

2 weken gratis proeflessen

In deze twee weken kun je onbeperkt meedoen met onze groepslessen. Op dit moment bieden we 4 groepslessen per week aan. Dus is er altijd een moment dat het jou goed uitkomt.

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Bij Caliclub krijg je

Wat onze leden zeggen

Schermafbeelding 2022-02-04 om 13.47.26

Calisthenics voor beginners​

Laat je niet afschrikken door de explosieve pull ups en handstanden die gevorderde atleten doen. Want geloof het of niet, calisthenics is een hele toegankelijke sport voor sporters van ieder niveau. 

Zelfs de meest gevorderde atleten zijn ooit een beginner geweest.

In onze beginners lessen leer jij de basis die je nodig hebt om je lichaam te beheersen en je eerste spieren met calisthenics op te bouwen.

Dit doe je samen met een leuke groep mensen en een trainer die al jaren ervaring heeft met calisthenics. Zo weet je zeker dat je vanaf dag 1 de juiste oefeningen doet, en deze op de goede manier uitvoert.

Say goodbye to
your dumbbells. Say hello to
your bodyweight!