Community

Join our community!

Caliclub heeft de grootste calisthenics community van het noorden. Vol met mensen net zoals jij. Die met hun eigen lichaamsgewicht werken aan hun fitnessdoelen. 

Wil jij meer kracht? Meer flexibiliteit en coördinatie? Of juist vet verliezen? Met calisthenics kun je aan al je fitnessdoelen werken. 

In onze community vind je gelijkgestemden die net als jij het meeste uit je lichaam willen halen. Onze community staat voor toegankelijkheid, het verleggen van je grenzen en het delen van kennis.

Toegankelijkheid

Calisthenics is laagdrempelig en zeer toegankelijk. Jong of oud, het maakt niet uit. Iedereen is welkom in onze community. Wij zijn van mening dat iedereen in het dagelijkse leven de voordelen van calisthenics kan ervaren. Met calisthenics verbeter je de algemene motoriek van je lichaam en ontwikkel je functionele kracht in combinatie met coördinatie. 

Laat je daarom vooral niet afschrikken door onze spectaculaire freestyle-sessies of wedstrijden, maar gebruik deze indrukken juist als motivatie. Om jezelf iedere keer weer naar een hoger niveau te pushen. Level up met Caliclub!

Grenzen Verleggen

We houden ervan om te ontdekken. Erachter te komen hoe sterk onze fysieke en mentale krachten zijn. Hierbij testen we onze grenzen en leren we stap voor stap ons lichaam beter kennen. We pushen onszelf en elkaar om fysieke en mentale grenzen keer op keer te verleggen. Samen leren we onze grenzen te accepteren.

Het delen van kennis

Onze community groeit letterlijk en figuurlijk door het delen van kennis. Met behulp van deze kennis helpen we elkaar om fit te worden en lekker in je vel te zitten. Dus wil jij leren hoe je alles uit je eigen lichaam haalt? 

Buiten de al aanwezige kennis in onze community, hebben we ook een groot netwerk buiten Groningen. Hierdoor nodigen we regelmatig atleten uit andere steden uit om onze community te voorzien van nieuwe kennis.

Wanna join Caliclub? Hit us up!

calisthenics community

Ben jij klaar om in jezelf te investeren?

Wil jij sterker worden, vette moves leren en beter in je vel zitten? Sluit je dan aan bij onze calisthenics community!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je bent altijd welkom om kennis te maken, een les te volgen of gewoon de sfeer komen proeven. Tot snel!

Check onze Instagram om een idee te krijgen van de sfeer bij Caliclub.

Say goodbye to machines.
Say hello to your bodyweight!

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.