Caliclub flyering calisthenics

Caliclub maakt grote sprongen

Caliclub is de snelst groeiende calisthenics vereniging van Nederland. Met tientallen leden vormen we een geweldige community in Groningen. Geweldig natuurlijk, maar we zijn altijd op zoek naar meer leden om deze geweldige sport mee te delen. Daarom hebben wij besloten om Caliclub een opfrisser te geven. 

We hebben een prachtig nieuw logo laten ontwerpen door de creatievelingen van VIER Creative Studio. Voor ons was het belangrijk dat het nieuwe logo kracht zou uitstralen maar tegelijkertijd ook toegankelijkheid; zodat ook mensen die nieuw zijn in Calisthenics zich uitgenodigd voelen. Het logo pronkt met trots bovenaan onze nieuwe website en op onze nieuwe clubkleding, we kunnen dus wel stellen dat het een groot succes is. Met een frisse uitstraling en een nieuwe website zijn we klaar om echt te groeien. 

We verspreiden de Cali spirit

De laatste tijd zijn we flink bezig geweest in Groningen om de calisthenics community te laten groeien. Zo hebben we hoog bezoek gehad van de topatleten El Barchitecht en Hendry Kooistra. Zij hebben ons laten zien wat allemaal mogelijk is met hard werken en een doel voor ogen. Lees meer over deze legendes in dit calisthenics artikel.

Daarnaast zijn we langs verschillende parken in Groningen gegaan om de naamsbekendheid van Caliclub te verspreiden. Bewapend nieuwe flyers en opvallende stickers gingen we op pad. Ons doel voor de dag was om mede calisthenics fanaten te vinden en ze te vertellen over Caliclub. Er was veel enthousiasme onder de mensen en al snel kwam dat gevoel van een hechte community weer naar voren.

Na 5 minuten hadden we de meest interessante gesprekken of lagen we in een deuk met mensen die we tot voor kort nog niet kenden. De sport verbindt mensen, en dat is iets waar we met z’n allen trots op kunnen zijn. 

Natuurlijk is het niet gelukt om iedere atleet in Groningen aan te spreken. Daarom hebben we een spoor van Caliclub stickers achtergelaten in ieder calisthenics park in Groningen. En zeg nou zelf, is dit geen mooie aanvulling op het exterieur van een parkje?

Caliclub flyering 5

Ben jij of ken jij iemand met interesse in Caliclub? Vul dan dit formulier in of deel onze website. 

Volg ons Caliclub account op Instagram en wie weet zien we je snel bij een gezamenlijke training!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.