Caliclub workshop el barchitect

El Barchitect en Hendry Kooistra laten een sterk staaltje calisthenics zien

Het mooiste aan een calisthenics club is dat we kansen krijgen om geweldige evenementen en meets te organiseren waar die meestal niet mogelijk zouden zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld Caligames georganiseerd. Een prachtig calisthenics evenement in Groningen dat de community echt heeft samengebracht.

In maart hebben wij de kans gekregen en gegrepen om met 2 legendes van de sport samen te werken: de Colombiaanse calisthenics grootheid El Barchitect en Hollandse held Hendry Kooistra

De twee zijn bekenden van de club en komen, net als andere atleten, geregeld langs om samen sessies te doen of om workshops te geven aan onze leden. Dit geeft de mogelijkheid om te leren en te groeien in de sport. Het uitwisselen van ideeën en oefeningen tilt ons allemaal naar een hoger niveau. 

Naast dit soort workshops doen we nog veel meer in groepsverband. Zo hebben we weekend trips met z’n allen, groepssessies met een borrel na afloop, lessen en 1-op-1 begeleiding. De kansen die lid zijn van Caliclub je geeft zijn haast oneindig. Voor gevorderden is het een prachtige vereniging om lid van te zijn, vooral omdat je de kans krijgt mensen te ontmoeten die je in een gemiddeld Gronings calisthenics park niet zomaar tegen het lijf loopt. Terwijl voor beginners lid zijn je juist de mogelijkheid geeft om snel vooruit te gaan zonder alleen te hoeven klungelen in overvolle parkjes. 

Mis de kans om mee te doen met dit soort sessies en evenementen niet! Kom bij Caliclub en til jouw calisthenics naar het volgende level!

Nog niet klaar om lid te worden? Volg ons op Instagram en stuur ons eens een berichtje als je meer wilt weten over Caliclub.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.