Meer van Caliclub

Caliclub gaat verder dan je lokale calisthenics park. Wij willen met calisthenics ook mensen buiten Groningen bereiken. Daarom hebben we een aantal toffe programma’s voor je samengesteld dat jij ook thuis naast je luie bank kan sporten. Calisthenics begint hier.

Er wordt wel eens gezegd dat het 21 dagen duurt voordat je een gewoonte hebt opgebouwd. Dus waarom niet de gezondste gewoonte die er is?

Met dit programma bewijs je aan jezelf hoeveel je kunt bereiken in slechts 21 dagen en begin je met je calisthenics avontuur. Met uitslatend lichaamsgewicht oefeningen zul je al snel merken dat je lichaam sterker wordt en daarnaast steeds meer definitie krijgt. Stel niet langer uit en begin vandaag nog.

Het echte werk. In slechts 42 dagen de fitste versie van jezelf worden en dat alleen met je eigen lichaamsgewicht. Het klinkt misschien als een belofte die je ’s avonds laat op een infomercial hoort, maar met dit programma gaat het je lukken. Bomvol oefeningen en handige tips die jou naar het volgende niveau tillen.

Buikspieren worden gemaakt in de keuken. Pas met de juiste voeding gaat het je lukken om af te vallen en je spieren te laten groeien. Met The RIPPED Meal Plan heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste voeding te eten.

Vergeet die tegenstrijdige informatie online en ontrafel de warboel van gezond eten om af te vallen of te groeien.