Upgrade your workout

Klaar met de standaard sportschool?

Probeer Caliclub met 2 gratis lessen

Je kunt zoveel met je lichaam en je lichaam kan zo veel. Niet voor niets dus dat calisthenics voornamelijk bodyweight oefeningen doet. Van de simpelste oefeningen tot de meest indrukwekkende moves, je kunt het allemaal met alleen je lichaamsgewicht.

Onze lessen zijn erop gericht om mensen van ieder niveau te helpen zichzelf te overstijgen. Of je nou voor het eerst pull-ups leert of een andere uitdaging zoekt dan je standaard sportschool. Hier vind je wat je zoekt.

HIIT training voor Calisthenics

Welke les moet ik proberen?

Woensdag 19.00 – All in one training. Uiteindelijk leer je bij calisthenics gecompliceerde moves. Maar dat kun je niet vanaf dag 1. Daarom raden wij de All in One training aan beginners aan. Hier leg je met bodyweight en gewone gewichten de basis voor een sterk fysiek.

Donderdag 19.00 – Calisthenics training. Op donderdag train je met trainer Tim al echte calisthenics moves. Deze lessen zijn op een niveau dat voor iedereen toegankelijk is. De oefeningen zijn vervolgens uitdagender te maken, als je dat wilt.

Zaterdag 10.00/11.15 – Het draait niet alleen om kracht. Ook conditie is erg belangrijk. Zaterdag is een high-paced les waarin je een circuit met oefeningen moet afleggen binnen een bepaalde tijd. De stopwatch bepaalt wanneer je door moet naar de volgende oefening, jij bepaalt zelf je tempo per oefening.

Caliclub rooster vanaf 22 mei 2023
Boek gratis je eerste Caliclub proefles:
Groepsles krachttraining

Say goodbye to
machines. Say hello to
your bodyweight!

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.