Groepslessen in Groningen

Trainen met je eigen lichaamsgewicht

Ben jij nou ook helemaal klaar met machines in de gym en wil jij in Groningen calisthenics leren tijdens een van onze groepslessen? Voor elk niveau kun je hiervoor bij ons terecht.

Dus ben je een volledige beginner of iemand met meer ervaring en heb je dus interesse om calisthenics verder te ontdekken? Je hoeft niet bang te zijn voor indrukwekkende moves. Iedereen kan meedoen met onze Calisthenics training. Naast Calisthenics hebben wij meerdere trainingen.

Boek hier gratis je beginners proefles

(calisthenics lessen zijn op maandag, dinsdag en donderdag)

Zoals je in het bovenstaande schema hebt gezien, bieden we 4 soorten lessen aan. Hieronder een toelichting van de verschillende lessen:

Calisthenics

De enige calisthenics groepslessen in Groningen.

Deze Calisthenics training is een introductie op het trainen met je eigen lichaamsgewicht. Je bouwt meer kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit op. Met calisthenics kun je op een leuke en veelzijdige manier fit worden. Bij de meeste oefeningen gebruik je meerdere spiergroepen, hiermee verbeter je ook meteen je algemene lichaamscoördinatie.

Tijdens deze trainingen leer je de belangrijkste elementen van calisthenics. De focus ligt op het steeds sterker en beweeglijker worden. Dit doe je door  verschillende oefeningen. Variërend van handstand, pull ups, push ups of verschillende levers.

Functional Training

Dit is een combinatie les. Er komen zowel calisthenics als compound oefeningen in deze training aan bod. Hierdoor heb je het beste van beide werelden. Een veel voorkomende opbouw van deze les is:

  1. Warming up
  2. Kracht
  3. Core
  4. Conditie
  5. Stretchen

Deze les ligt op een hoog tempo maar is voor ieder niveau te doen!

functioneel trainen barbell

Bodyweight Circuit

Tijdens deze lessen trainen we ons lichaam op een intensieve manier, waarbij we de focus leggen op kracht en conditie. Deze lessen bestaan uit een circuit van een aantal super effectieve oefeningen.

Tijdens deze workout combineren we oefeningen met eigen lichaamsgewicht en oefeningen waarbij we hulpmiddelen gebruiken. De lessen zullen flink variëren, zodat je geprikkeld blijft om iedere week terug te komen.

Met deze circuit training kan iedereen op zijn of haar eigen niveau het maximale uit iedere training halen.

'Your body has more than 300 muscles, none of them need a machine to grow bigger'

Wil jij sterker worden, beter in je vel zitten en vette moves leren? Kies dan voor onze groepslessen in Groningen. Geschikt voor sporters van ieder niveau!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je bent altijd welkom om kennis te maken, een les te volgen of gewoon de sfeer komen proeven. Tot snel!

Check onze Instagram om een idee te krijgen van de sfeer bij Caliclub.

Say goodbye to machines.
Say hello to your bodyweight!

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.