Groepslessen in Groningen

Trainen met je eigen lichaamsgewicht

Wil jij in Groningen calisthenics leren tijdens groepslessen? Voor elk niveau kun je hiervoor bij ons terecht.

Dus ben je een volledige beginner die interesse heeft om calisthenics te ontdekken? Je hoeft niet bang of onder de indruk te zijn van indrukwekkende moves, je kunt altijd meedoen met onze basic training. Deze training is speciaal voor beginners ingericht. 

En heb je al enige ervaring met bodyweight workouts en wil je je skills uitbreiden? Bij Caliclub brengen we jou naar een hoger niveau met onze advanced training.

Daarnaast hebben we groepslessen gericht op flexibiliteit en mobiliteit en groepslessen waarbij je focust op functionele kracht.

Bootcamp Groningen

Tot slot bieden we nog groepslessen aan waarbij je kunt werken aan je uithoudingsvermogen in de vorm van circuit training. Dus ben je op zoek naar een vorm van bootcamp in Groningen? Dan is dit wellicht iets voor jou.

Boek hier gratis je beginners proefles:

Cali Beginner

De enige calisthenics groepslessen in Groningen.

Deze beginnerstraining is een introductie op het trainen met je eigen lichaamsgewicht. Je bouwt meer kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit op. Met calisthenics kun je op een leuke en veelzijdige manier fit worden. Bij de meeste oefeningen gebruik je meerdere spiergroepen, hiermee verbeter je ook meteen je algemene lichaamscoördinatie.

Tijdens deze trainingen leer je de belangrijkste elementen van calisthenics. De focus ligt op het steeds sterker en beweeglijker worden. Als het ware bereid je je lichaam voor op de meer geavanceerde moves die je wilt gaan doen in de volgende fase.

Cali Advanced

Tijdens deze lessen leer je alles wat je nodig hebt om vol zelfvertrouwen te kunnen trainen in een calisthenics park, waar dan ook ter wereld. We leggen meer de focus op geavanceerde calisthenics moves zoals handstands, planches en de front- en back lever.

Je doet tijdens deze lessen niet alleen kennis op over calisthenics, maar zult ook sterker en gespierder worden. En daarnaast leer je een breed scala aan indrukwekkende moves. Are you ready to impress?

Functional Training

Tijdens deze lessen gaan we aan de slag met functioneel trainen. Met functioneel trainen bedoelen we trainen op een manier die een directe invloed heeft op het uitvoeren van dagelijkse taken en bewegingen.

Dit doen we aan de hand van compound oefeningen (meerdere spiergroepen tegelijk) waarbij we gebruik maken van gewichten. Deze lessen zitten vol afwisseling en we letten er goed op dat je de oefeningen technisch zo goed mogelijk uitvoert. Na afloop van deze les zul je een heerlijke endorfine rush ervaren!

Bodyweight Circuit

Tijdens deze lessen trainen we ons lichaam op een intensieve manier, waarbij we de focus leggen op kracht en conditie. Deze lessen bestaan uit een circuit van een aantal super effectieve oefeningen. Ideaal om een week krachttraining af te sluiten met wat cardio.

We trainen met ons eigen lichaamsgewicht en gebruiken hierbij af en toe hulpmiddelen. De lessen zullen flink variëren, zodat je geprikkeld blijft en altijd positief wordt gestimuleerd.

Met Cali Circuit kan iedereen op zijn of haar eigen niveau het maximale uit iedere training halen.

groepslessen in groningen

'Your body has more than 300 muscles, none of them need a machine to grow bigger'

Wil jij sterker worden, beter in je vel zitten en vette moves leren? Kies dan voor onze groepslessen in Groningen. Geschikt voor sporters van ieder niveau!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je bent altijd welkom om kennis te maken, een les te volgen of gewoon de sfeer komen proeven. Tot snel!

Check onze Instagram om een idee te krijgen van de sfeer bij Caliclub.

Say goodbye to dumbbells. Say hello to your bodyweight!