Groepslessen in Groningen

Ben jij nou ook helemaal klaar met machines in de gym en wil jij in Groningen calisthenics leren tijdens een van onze groepslessen? Voor elk niveau kun je hiervoor bij ons terecht.

Dus ben je een volledige beginner of iemand met meer ervaring en heb je dus interesse om calisthenics verder te ontdekken? Je hoeft niet bang te zijn voor indrukwekkende moves. Iedereen kan meedoen met onze Calisthenics training. Naast Calisthenics hebben wij meerdere trainingen.

Boek hier gratis je beginners proefles

We bieden 4 soorten lessen aan. Hieronder een toelichting van de verschillende lessen:

Calisthenics

Calisthenics groepslessen in Groningen zijn ideaal voor iedereen die de indrukwekkende skills wil leren die je hebt gezien op YouTube. Deze lessen zijn speciaal ontworpen voor zowel beginners als gevorderden.

Als beginner leer je de basis en bouw je op naar complexere oefeningen. Voor gevorderden is er de geavanceerde class, waar je je vaardigheden verder kunt ontwikkelen. In beide classes ligt de focus op progressies, essentiële oefeningen die je helpen om meer uit je Calisthenics journey te halen. Je wordt begeleid door professionele atleten die weten hoe ze je naar het volgende niveau kunnen brengen.

De lessen draaien niet alleen om het leren van moves, maar ook om het verbeteren van je algehele bewegingsvaardigheden. Of je nu net begint of al enige ervaring hebt, deze classes zijn ontworpen om je workout naar een hoger niveau te tillen.

All-in-one

Onze all-in-one krachttraining is zorgvuldig opgezet om een evenwichtige ontwikkeling te bevorderen. Je begint met krachtoefeningen die je in alle rust uitvoert, gericht op het opbouwen van kracht die nodig is bepaalde voor calisthenics skills. Na een set krachtoefeningen schakel je over naar een circuit gericht op benen, core en conditie. Dit circuit biedt een dynamische training voor je uithoudingsvermogen en spierkracht.

Vervolgens keer je weer terug naar een set krachtoefeningen, waarna je het circuit herhaalt. Deze afwisseling zorgt voor een uitgebalanceerde aanpak, waarbij je zowel aan kracht als aan je algehele conditie werkt. Zo combineer je het beste van beide werelden: gefocuste krachttraining en intensieve circuittraining voor een complete lichamelijke ontwikkeling.

Bodyweight Circuit

Bij Caliclub combineren we hard werken met plezier in onze circuit trainingen voor een ultieme conditie. Deze energieke sessies, bestaande uit een diversiteit van 10 uitdagende oefeningen, zijn ontworpen om je zowel fysiek als mentaal te versterken. Je bepaalt zelf de intensiteit, waardoor het geschikt is voor iedereen.

Onze trainingen zijn niet alleen een test van uithoudingsvermogen en kracht, maar ook een bron van plezier en voldoening. Je zult versteld staan hoe snel je vooruitgang boekt, terwijl je geniet van elke uitdaging. Verhoog je conditie en versterk je mentale veerkracht, terwijl je plezier hebt bij Caliclub. Samen werken we hard, lachen we en bereiken we nieuwe hoogtes in fitness.

Mobility

Begin je zondagochtend energiek en fris met onze mobiliteitstraining bij Caliclub, elke zondag om 11 uur. Na lekker uitgeslapen te zijn, is dit het perfecte moment om met bodyweight exercises aan je flexibiliteit en mobiliteit te werken. Onze training combineert dynamische bewegingen en ontspannende stretches, geschikt voor alle niveaus. Verbeter je fysieke en mentale welzijn en start je week met een positieve boost!

waarom een calisthenics coach?

'Your body has more than 300 muscles, none of them need a machine to grow bigger'

Wil jij sterker worden, beter in je vel zitten en vette moves leren? Kies dan voor onze groepslessen in Groningen. Geschikt voor sporters van ieder niveau!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je bent altijd welkom om kennis te maken, een les te volgen of gewoon de sfeer komen proeven. Tot snel!

Check onze Instagram om een idee te krijgen van de sfeer bij Caliclub.

Say goodbye to machines.
Say hello to your bodyweight!

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.