HIIT-Circuit training

Power, speed, endurance

HIIT training voor Calisthenics

Hoge intensiteit, ultieme conditie

Een echte upgrade voor je workout betekent dat je meer doet dan alleen spiermassa trainen. Een mens is immers niet gebouwd om alleen maar de grootste borst- of bilspieren te hebben. Een mens is gebouwd om spiergroepen efficiënt en langdurig samen te laten werken.

Betekent dat dan dat het saai is? We dagen je uit om eens een circuit training te proberen. Wedden dat dit de workout van je leven is?

Circuit classes

Tijdens deze classes leg je een circuit af. De trainer heeft deze van te voren al bedacht. 10 oefeningen waar je jezelf kunt uitdagen. Je gaat op eigen tempo en bepaalt zelf de intensiteit. Iedereen kan dus meedoen met deze classes.

Ga jij voor uithoudingsvermogen en kracht? Dan is deze class perfect voor jou. De hoge intensiteit stimuleert alles van je spierkracht tot je ademhaling. Na een aantal van deze lessen zul je merken dat je traplopen of tegen de wind in fietsen nog nooit zo makkelijk hebt gevonden. En niet alleen dat, je zult merken dat je meer doorzettingsvermogen hebt in het dagelijks leven.

Upgrade je workout en werk aan een onuitputbare conditie bij Caliclub.

Circuit training & Calisthenics

Probeer gratis je eerste proefles bij Caliclub:

Say goodbye to
machines. Say hello to
your bodyweight!

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.