Cali Levels

Level up met Cali Levels

Grenzen verleggen, verbetering en vooruitgang zijn belangrijke elementen in onze community. Speciaal hiervoor hebben we onze Cali Levels ontwikkeld. Om onze leden te motiveren om zich continu te verbeteren om zo een betere atleet te worden.

Level up! Cali Levels is een evenement dat iedere 3 maanden terugkeert. Via een soort judoband-systeem kun je jezelf naar een steeds hoger niveau trainen. Om een niveau hoger te komen moet je, net als in sporten als judo, nieuwe vaardigheden unlocken. 

De Cali Levels zijn een testweek om te kijken waar jij als Caliclub-lid staat. Doordat de Cali Levels iedere drie maanden terugkeren, heb je voldoende tijd om jezelf te ontwikkelen naar het volgende niveau. 

Dit zijn de niveaus, van hoog naar laag:

  • Elite
  • Bronze
  • Silver
  • Gold
  • Black Diamond

Ben je benieuwd wat jouw Cali Level is?

‘The level up is about improving not about impressing. Show yourself that you can get better. Its you vs. you at the end of the day'

Wil jij sterker worden, beter in je vel zitten en vette moves leren? Kies dan voor calisthenics en leer te trainen met je eigen lichaamsgewicht. Als member kun je aan de hand van een soort judo-band systeem je skills aantoonbaar verbeteren met onze Cali Levels.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je bent altijd welkom om kennis te maken, een les te volgen of gewoon de sfeer komen proeven. Tot snel!

Check onze Instagram om een idee te krijgen van de sfeer bij Caliclub.

Say goodbye to dumbbells. Say hello to your bodyweight!

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.